Woensdag vond in Langedijk de vijfde editie van de Van der Voort Groep Triathlon Langedijk plaats. Het jaarlijkse sportevenement wordt georganiseerd door Stichting Triathlon Langedijk in samenwerking met Triathlonvereniging Zwefilo.

De Triathlon Langedijk is een laagdrempelig evenement met 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. De start en finish waren bij Hotel Restaurant De Buizerd aan de Spoorstraat in Noord-Scharwoude. Het zwemmen gebeurde in het kanaal Alkmaar-Kolhorn, het fietsen op een parcours aan de overzijde van het kanaal en het hardlopen ging door de Spoorstraat en de Dorpsstraat in Oudkarspel.

In tegenstelling tot wat de weersvoorspelling een week tevoren wist te melden was het mooi en warm weer, waar zowel organisatie, deelnemers als publiek uiteraard erg blij mee waren. Mensen stonden dan ook in groten getale langs de lijn om de deelnemers aan te moedigen.

Pin It
Bekeken: 3255x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/