Deze zomer gaat de politie van Noord-Holland de overlast en risico’s van waterverkeer voor omwonenden en het milieu extra aanpakken. Door het basisteam Heerhugowaard wordt hierin samengewerkt met gemeenten waarin het actief is. Zo varen bijvoorbeeld toezichthouders in gemeente Langedijk mee, omdat er regelmatig klachten komen vanuit waterrijke dorpen over hard en onverantwoord varen.

De boetes voor overtredingen op het water zijn niet mis. Voor het varen met drank op wordt de boete door de officier van justitie bepaald. Te snel varen levert minimaal een boete op van €90. Het ongeoorloofd varen zonder vaarbewijs kan €550 kosten.

Melding van overlast of overtredingen kan bij de eigen gemeente of de politie (0900-8844). Het doorgeven van een goed signalement van de betrokkene(n) en de boot helpt daarbij.

Pin It
Bekeken: 3022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/