De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee jonge inbrekers aangehouden in Noord-Scharwoude. Beiden waren 17 jaar en kwamen uit Nieuwe Niedorp en Oudkarspel.

Agenten kregen melding van een heterdaad-inbraak bij een drogist aan de Willem de Zwijgerstraat. Een getuige zag een aantal personen wegrennen, waarop meerdere politie-eenheden naar de opgegeven locatie gingen. Ter plaatse bleek een raam ingeslagen te zijn en was er een hoeveelheid sigaretten uit de winkel weggenomen.

De politie zocht de omgeving af en trof daarbij de verdachte uit Nieuwe Niedorp aan. De ander, uit Oudkarspel, probeerde op de fiets te vluchten via de Westelijke randweg en de Schouten Bosweg. De agenten wisten hem echter staande te houden. Hij was vermoedelijk door de inbraak gewond geraakt aan een van zijn handen. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Pin It
Bekeken: 3787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/