Op vier plaatsen is het werk aan de Westfrisiaweg stilgelegd door bouwer Heijmans. De aanleiding is dat het bedrijf er met de provincie geen overeenstemming bereikt over de betaling van het extra werk dat hij moet uitvoeren. Dit schrijft het NHD. Een van de plaatsen waar het werk stilligt is de tunnel onder de Middenweg in Heerhugowaard. 

De bodem van West-Friesland blijkt minder stevig  te zijn dan Heijmans had gedacht. Daardoor is hij meer tijd, materiaal en geld kwijt. Hij wijt dat aan onjuiste informatie die hem is aangeleverd door de provincie. Door de slappe bodem duurt het werk onverwacht langer, en Heijmans vindt dat hij daarom moet worden betaald voor meerwerk. De provincie is het daar niet mee eens en werpt tegen dat Heijmans zelf de aangeleverde informatie niet goed heeft bestudeerd en daardoor een verkeerde inschatting heeft gemaakt. Het is niet bekend wanneer het werk wordt hervat.

Pin It
Bekeken: 4167x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/