Zaterdag 1 oktober zal de nieuwe film van Workshop De Ontdekkingsreis zijn YouTube-release beleven. De film is getiteld 'Het wapen van Joy' en het is de derde Ontdekkingsreisfilm in samenwerking met de leerlingen van basisscholen De Zeppelin en De Hasselbraam in Heerhugowaard. Deze derde film bevat het beste van de vorige twee titels, De Verloren School, en Romy.

De plot van Het wapen van joy is als volgt: Al jarenlang wordt 'Joy' gepest door 'De Bully's', een groepje populaire kinderen die prankvideo's maken voor hun YouTube-kanaal. Deze video's worden goed bekeken, vooral omdat ze voor hun pranks 'Joy', gedwongen, gebruiken als proefkonijn.
Op een dag laten ze haar als grofvuil achter in het gras waar de honden poepen. Wanneer 'Joy' hier het meest machtige wapen ter wereld vindt (een boek dat al je wensen laat uitkomen), worden de rollen geheel omgedraaid...

De release op YouTube is zaterdag 1 oktober 2016 en is te zien op het YouTubekanaal van Workshop De Ontdekkingsreis. Initiatiefnemer Joey Kugelmann heeft voor deze Ontdekkingsreisfilm voor het eerst zelf muziek geschreven en ingespeeld. De première is op 28 september en vindt plaats in Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk.

Pin It
Bekeken: 3282x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/