De Cliëntenraad Halte Werk (CRH) zoekt een nieuw lid uit de gemeente Langedijk. Halte Werk voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Ook het minimabeleid en de schuldhulpverlening worden door Halte Werk uitgevoerd.

De CRH wil de positie versterken van minima en andere groepen waarvan de financiële situatie zorgwekkend is, zodat zij op een positieve manier aan de maatschappij kunnen blijven deelnemen.

De CRH overlegt met beleidsmakers en medewerkers van Halte Werk over beleid en uitvoering in de sociale zekerheid. Gevraagd en ongevraagd adviseert de cliëntenraad het bestuur van Halte Werk over het oplossen van structurele problemen van haar doelgroepen. Soms adviseert de CRH ook direct aan betrokken instanties, de colleges van B&W en de gemeenteraden. Door de pro-actieve, alerte houding heeft de CRH een waakhondfunctie. De CRH vergadert zestien keer per jaar.

Wie interesse heeft in de functie, in Langedijk woont, cliënt is van Halte Werk, kennis heeft van de Particiatiewet of bereid is zich hierin te verdiepen, en maatschappelijk betrokken is kan op de functie solliciteren. Solliciteren is mogelijk tot 1 november.

Het betreft een functie met een vrijwilligersvergoeding. Voor meer informatie of voor het indienen van een sollicitatie kan een e-mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of worden gebeld met de secretaris via 06 4515 86 30. Meer informatie over de huidige leden is te vinden op de website van Halte Werk.

 

Pin It
Bekeken: 3008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/