Donderdagavond 29 september is de eerste editie van Raad on Tour. Raadsleden gaan die avond naar Stad van de Zon om daar met bewoners en gebruikers van die wijk te praten over hoe het wonen daar bevalt. Lopend door de wijk kunnen inwoners aangeven waar ze trots op zijn, wat goed gaat en waar de raad bij kan helpen.

Na Stad van de Zon zullen de raadsleden ook de andere wijken in Heerhugowaard bezoeken. Het moet hen praktische informatie opleveren die ze kunnen gebruiken bij hun raadswerk. Raad on Tour is een variant op de Praat-met-de-raadbijeenkomsten die ook regelmatig in het gemeentehuis werden georganiseerd en die steeds een thema als leidraad hadden.

Het programma voor 29 september is als volgt: om 19.00 uur wordt verzameld in de tent op Brandpunt. Om 19.15 uur is er een welkomstwoord. Om 19.30 uur begint de rondwandeling in vier groepen, die rond 20.15 uur afgelopen is. Aanmelden is niet nodig.

 

Pin It
Bekeken: 2851x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/