De Nieuwe Lente-serie van Cool kunst en cultuur staat voor een nieuw geluid in theaterland. Voorstellingen van jonge, veelbelovende theatermakers maar soms ook van veteranen met een verrassend programma. De serie trapt woensdag 12 oktober af met de toneelbewerking van het controversiële boek 'De nazi en de kapper', gespeeld door René Groothof en René van ’t Hof. 

In 'De nazi en de kapper' gaat het publiek mee in een schijnbaar onmogelijke persoonsverwisseling. Een oorlogsmisdadiger die aan zijn veroordeling ontkomt meet zich de identiteit van zijn Joodse jeugdvriend aan en vestigt zich als kapper in Israël. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Duitse schrijver Edgar Hilsenrath. De hoofdrollen voor deze nieuwe productie van BEER Muziektheater worden vertolkt René Groothof (bekend van Brammetje Baas en Broertjes) en René van ’t Hof (Kees Flodder in Flodder).

De serie Nieuwe Lente bevat dit seizoen 15 bijzondere voorstellingen in diverse genres. Zo zingt Elke Vierveijzer de mooiste liederen van Maarten van Roozendaal, geeft Lucas de Man een performance lezing over de nieuwe generatie Europeanen en brengen Servaes Nelissen en Ilse Warringa absurde en hilarische sketches vanuit hun schoenenwinkel in Popje, hou je muil. Kijk op coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie voor een overzicht.

Kaarten voor Nieuwe Lente-voorstellingen kosten €13,50. Een passe-partout voor de 15 voorstellingen kost slechts €85.

Pin It
Bekeken: 2898x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/