Maandag heeft de Snackkoerier haar Cafetaria Top 100 bekendgemaakt. Vanuit de regio staan er twee in deze nationale ranglijst. Snackhouse Lobo in Oudorp staat als 17e genoteerd en Snackeethuis Hugo in Heerhugowaard als 73e. Voor de allerbeste snacks van het land zul je naar Eethuys De Lind in Oisterwijk moeten gaan.

Snackeethuis Hugo werden dit jaar beloond met ruim tien plaatsen winst in de Top 100. De pluspunten geconstateerd tijdens het jurybezoek: plastic is een scheldwoord bij Hugo. De friet wordt geserveerd op borden en er wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare disposables. Het interieur is fris en de hygiëne dik in orde. Hugo verzorgt catering, levert aan de deur en heeft een eigen app.

Recent zijn de eigenaren Jan en Mirjam Feller overgestapt op het Plaza-concept. De gevolgen voor de plaatsing op de ranglijst zal volgend jaar duidelijk worden.

Pin It
Bekeken: 5194x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/