De mooie felle zomerkleuren zijn allang verdwenen uit de tuinen en de natuur, maar september, oktober en november zijn juist uitermate geschikt voor het planten van voorjaarsbloeiende bloembollen.

Op het Clusius College wordt momenteel aandacht besteed aan de oerhollandse bloembol, met als hoogtepunt het planten van deze bollen. Dinsdagmiddag waren daarom 3e jaars VMBO leerlingen druk aan het werk langs de Westtangent. Komend voorjaar kan iedereen weer zien of hun harde werk vruchten (of bloemen?) heeft afgeworpen.

De leerlingen planten in totaal zo'n 5000 bollen, waaronder die van tulpen, narcissen en krokussen. De plek is uitgekozen omdat deze langs het fietspad ligt waar heel veel kinderen en bewoners gebruik van maken op weg naar school of werk.

Pin It
Bekeken: 3984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/