Heerhugowaard heeft sinds 16 november een slim energienet. Bedrijven en organisaties die zijn aangesloten op dit net kunnen gebruik maken van elkaars restwarmte voor het verwarmen en koelen van hun huisvesting. Dat is duurzaam en kostenbesparend. Stammis Horecaverhuur dat binnenkort een nieuw pand betrekt op bedrijventerrein De Vaandel is het eerste bedrijf dat is aangesloten op dit energienet. De bedrijven Burg Azijn en Paramelt op de Zandhorst volgen.

In de toekomst zal ook de HVC in Alkmaar zijn restwarmte aan het slim energienet leveren en bestaat de mogelijkheid om ook duurzame elektriciteit via dit net te krijgen. Op 16 november tekenden negen organisaties een intentieverklaring om het slim energienet verder te ontwikkelen. Wethouder Monique Stam (Duurzaamheid) kreeg van een kerkuil de pen overhandigd om het contract te ondertekenen. (foto: gemeente Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 2271x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/