Politie Heerhugowaard hield vrijdag tussen 13:30 en 23:00 uur mensen via Facebook op de hoogte van hun bezigheden. De middag is al verslag over gedaan. 's Avonds bleef het vrij rustig. Naast een aantal reacties op meldingen, werden een tweetal boetes geïnd een alcoholcontrole gehouden met agenten in spé.

Vervolgd werd met inning van een boete van € 1.709 en een melding over zwerfafval, waarvoor de gemeente ingeschakeld is, en een aanrijding tussen een vrachtwagen en een auto op de Westerweg in Heerhugowaard. Gelukkig was er alleen blikschade. 's Avonds ging een inbraakalarm af in Broek op Langedijk. Ter plaatse kwam net iemand het pand uit lopen. Het bleek de verhuurder. Waarschijnlijk had de huurder de code aangepast zonder dat hij het wist.

Daarna volgde een alcoholcontrole op de Westtangent te Heerhugowaard met vrijwillige politie, politiestudenten en leerlingen HTV-P (een ROC voortraject). Van 200 bestuurders blies één persoon een A en later bij de ademanalyse 305 ug/l. De ervaren bestuurder kreeg twee uur rijontzegging en een geldboete.

Agenten reageerden op een melding over iemand die thuis door het lint ging. Ze wisten hem of haar ter plaatse te kalmeren en over te dragen aan het eigen zorgkader. Het laatste 'wapenfeit' voor 23:00 uur was het innen van een boete van € 1.207. De betreffende persoon kon echter niet betalen, waardoor collega's genoodzaakt waren beslag te leggen op zijn of haar voertuig.

Pin It
Bekeken: 3107x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/