Regelrust en betaalbaar water in Heerhugowaard. Daar moet het ‘Convenant Leidingen’ voor zorgen, dat wethouder Carolien van Diemen, Loet Rosenthal (sectormanager PWN) en Ruud Maarschall (Hoogheemraadschap NHN) maandag tekenden. De drie partijen hebben elk een belangrijke watertaak: waterafvoer, levering van drinkwater en transport en zuivering van vuil water.

“Dankzij het convenant wordt er water geleverd én verwerkt tegen de laagste maatschappelijke kosten", stelt wethouder Van Diemen tevreden. Er wordt afgezien van precarioheffing op leidingen voor het drink- en het afvalwater. Deze omstreden belasting vindt men onterecht voor het PWN, een maatschappelijk bedrijf zonder winstoogmerk. "Daardoor betaalt de burger de laagste prijs en dat is waar het uiteindelijk om draait.”

Een ander groot voordeel van het nieuwe convenant, is dat het zorgt voor regelrust. Loet Rosenthal: “De gemeente, HHNK en wij willen alle drie het werken in de ondergrond beter organiseren en daarmee de kosten beheersen en overlast beperken. De afspraken zijn nu voor iedereen duidelijk en transparant.”

Pin It
Bekeken: 2668x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/