In het vrouwenzaalvoetbal hebben drie eredivisieploegen de handen ineen geslagen voor een 'Eredivisie O18'. De talenten gaan telkens de eerste vrouwenteams voor. Het Heerhugowaardse Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau neemt natuurlijk deel. Vrijdag werd in Drachten speelde het MO18 team haar eerste wedstrijd en won met liefst 1-5.

Na een aftastend begin van beide kanten groeide Reiger Boys MO18 in de wedstrijd en nam al bij rust een comfortabele en verdiende 0-2 voorsprong dankzij Rosa Kruijver en Fabienne Rood. Na de wissel bleken de Heerhugowaardse meiden in de tweede helft helemaal niet te houden. Mooi daarbij is dat alle goals via meerdere schijven tot stand kwamen. Zoyla Barendse maakte de derde goal en Britt Buscher, één van de uitblinksters op de avond, zorgde met een knap diagonaal schot voor 0-4. Bij de vijfde goal werd de verdediging van de Friezinnen helemaal uit elkaar gespeeld en scoorde Danique van der Werf. In de slotminuut redde Drachtster Boys nog wel de eer met een goal.

Vrijdag 16 december is er in De Waardergolf een avondje Reiger Boys zaalvoetbal en dan komen de talenten om 19:45 uur opnieuw in actie, deze keer tegen de derde ploeg in de nieuwe Eredivisie, KTP Nieuw Roden. (foto: Paul van der Molen)

Pin It
Bekeken: 3011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/