Vanaf maandag 23 januari 2017 start het beweeg- en afslankprogramma ‘Swimming Obese’ in sportcomplex Hoornse Vaart in Alkmaar weer. Het programma duurt twaalf weken en wordt verzorgd in samenwerking met vitaliteitscoach Anouk Kroone. Voor wie meer informatie wil over het programma is op donderdag 12 januari een informatiebijeenkomst georganiseerd.

De voorlichtingsbijeenkomst duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart, via 072 5489376 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie meer informatie over het programma wil kan bellen met Anouk Kroone, via 06-52392039.

Het programma ‘Swimming Obese’ heeft inmiddels al enkele keren gedraaid in de Hoornse Vaart, met groot succes. Het is voor zowel dames al heren toegankelijk en bestaat uit een intensieve en preventieve cursus, waarbij het aanleren van gezonde eetgewoonten en op een verantwoorde wijze zelfstandig leren sporten voorop staan. Dit met het doel overgewicht te voorkomen en verminderen. Gedurende twaalf weken worden de deelnemers intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband, in het water en ‘op het land’. “In het water kun je veel makkelijker bewegen, ook als je 15 kilo zwaarder bent,” vertelt een deelneemster. “En je bent echt niet de enige die zich aan het begin niet zo op z’n gemak voelt in het zwembad.”

Tijdens eerdere programma’s in de Hoornse Vaart verloren deelnemers wel 10-20 kg lichaamsgewicht in 3 maanden. Ze scoorden bovendien beter op andere gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, én hebben geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

Een deelneemster uit een van de eerdere programma’s verwoord haar ervaringen als volgt: “Vanaf een bepaald gewicht voel ik mij ongemakkelijk, dat wordt een stuk minder als mijn gewicht lager is. Gewichtsverlies is voor mij echter een nummertje. Met elk dieet val ik ook wel af. Ik voel me daar alleen niet beter of fitter door, en terugvallend in het oude eetpatroon zitten de kilo’s er ook zo weer aan. Juist dat beter voelen, daar zit het hem in. Na 12 weken Swimming Obese is mijn bloeddruk veel beter geworden en zijn de risico’s op nare ziektes duidelijk verminderd.”

Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten zullen per persoon verschillen, afhankelijk van de tegemoetkoming die uw zorgverzekering betaalt. Wie interesse heeft en meer informatie wilt dan kan vrijblijvend de voorlichtingsbijeenkomst op 12 januari in de Hoornse Vaart bezoeken. (foto: aangeleverd)

 

Pin It
Bekeken: 2740x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/