Wellicht staan de deuren tijden de bestuurlijke gesprekken met bureau Berenschot over de Langedijker toekomst toch open voor publiek. De mail van de griffier over het voorgenomen besloten karakter van de bijeenkomsten doet (ook) politiek het nodige stof opwaaien. Het NHD heeft de mening van de partijen gepeild en daaruit blijkt dat een meerderheid toch liever een openbaar karakter zou zien.

Dorpsbelang Langedijk, Hart van Langedijk/D66, Kleurrijk Langedijk en PvdA zijn voorstander van openbare bijeenkomsten, de VVD heeft geen bezwaren tegen bijeenkomsten achter gesloten deuren. Waarschijnlijk zal een meerderheid van de raad zich vanuit de wens voor 'zoveel mogelijk transparantie' dus uitspreken voor bijeenkomsten die ook voor het publiek toegankelijk zijn.

Een mogelijk alternatief zou zijn om één van de drie geplande bijeenkomsten besloten te houden en de andere twee openbaar.

Pin It
Bekeken: 2468x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/