Op 17 februari wordt in de De Groene Zwaan in De Rijp de Golden Globe winnende film Elle van Paul Verhoeven gedraaid.

Tien jaar na zijn laatste film, won Verhoeven vorig jaar een Golden Globe voor Elle als 'beste buitenlandse film'. Hoofdrolspeelster Isabelle Huppert werd verkozen tot 'beste actrice' in deze Franstalige film en is genomineerd voor een Oscar.

Michèle is sterke, onafhankelijke vijftiger die leiding geeft bij een hip videogamebedrijf, doorgaans een vrouwonvriendelijke industrie. Dan wordt ze thuis overvallen en verkracht door een gemaskerde man. Ze belt niet de politie maar gaat zelf op zoek en belandt in een kat-en-muisspel dat flink uit de hand loopt.

De film begint om 20:30 uur. Kaarten à € 5 zijn te koop via degroenezwaan.nl. De Groene Zwaan is gelegen aan de Rechtestraat 12 in De Rijp.

Pin It
Bekeken: 2426x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/