Op vrijdagmiddag raakte een 71-jarige fietsster uit Winkel dodelijk gewond bij een verkeersongeval op de Bellefleur in haar woonplaats.

Rond 13.10 uur reed een 85-jarige vrouw uit Winkel met de auto over de Bellefleur. Op dat moment kwam haar dorpsgenote aanrijden over het fietspad dat het straatje kruist en door nog onbekende reden ontstond een aanrijding. Het slachtoffer raakte bekneld onder de auto en moest door de brandweer bevrijd worden. De vrouw werd ter plaatse gereanimeerd en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij later overleed aan haar verwondingen.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk kwam de fietsster tussen de huizen vandaan, en zag de automobiliste haar te laat. Het fietspad is verhoogd en de drempel is gemarkeerd met witte strepen. Het rijbewijs van de 85-jarige vrouw in ingevorderd.

Pin It
Bekeken: 4007x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/