Uit het bestemmingsplan van Veilingterrein-Oost zijn drie woonblokken weggegumd. Dit meldt het NHD. Dat betekent dat er ongeveer 50 woningen minder gebouwd zullen worden aan de zijde van het bedrijf Klaas Bruin Staal- en Machinebouw (KBS).

Het besluit om de drie woonblokken uit het bestemmingsplan Veilingterrein-Oost te schrappen is het gevolg van een bezwaar bij de Raad van State van Klaas Bruin, eigenaar van KBS. Hij vreesde dat de nabije woningbouw de bedrijvigheid zou schaden en ook stelde hij dat de geringe afstand, soms maar 20 tot 30 meter, in strijd is met milieuwetten voor een gezonde leefomgeving. Op 22 februari oordeelde de Raad dat een deel van de bouw inderdaad te dichtbij zou komen. Binnen vier weken moesten aanpassingen komen. De rest staat inmiddels vast, inclusief de bouw van een supermarkt en 30 tot 35 appartementen van de Woningbouwvereniging Langedijk.

Klaas Bruin is niet in feeststemming, vertelt hij het NHD. De 65-jarige ondernemer is al jarenlang verwikkeld in deze kwestie. Onderhand wil hij best met pensioen, maar niet zonder dat de gemeente een in zijn ogen redelijke prijs betaalt voor zijn eigendommen. De gemeente bood tonnen minder dan getaxeerd. Ook begrijpt hij nog steeds niet hoe de gemeente het zo ver heeft kunnen laten komen.

Pin It
Bekeken: 3802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/