Op zondag 12 maart organiseert Het Behouden Huis in Oudkarspel van 11.00 tot 16.00 uur weer een grandioze Ladies Day. Een dag om je eens lekker te laten verwennen. Een dag om te kijken en te genieten van ruim dertig presentaties, demonstraties en workshops. Te zien en te beleven zijn producten en diensten van regionale ondernemers onder andere op het vlak van muziek en dans, voeding en uiterlijke verzorging, kleding en sieraden, kadootjes, health-checks, spiritualiteit en sport en beweging.

Ladies Day is je niet alleen gezellig en ontspannen, maar ook heel veel informatie over leuke en gezonde activiteiten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een adviserend of persoonlijk gesprek. En natuurlijk kun je bij vele van de aanwezige ondernemers ook mooie producten kopen.

Entree is gratis. Meer informatie vind je op behoudenhuisoudkarspel.nl.

Pin It
Bekeken: 2902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/