De 45ste Nationale Molendag wordt dit jaar op zaterdag 13 en zondag 14 mei gehouden. Dit weekend vormt de uitgelezen kans om een molen van binnen te bekijken. Ruim 900 molens door het hele land zullen draaien en het merendeel zal ook de deuren open zetten. Ook de molens in onze regio doen natuurlijk weer mee.

De molens zijn beeldbepalend voor Nederland. Maar deze monumenten beleef je pas echt, wanneer je binnen bent. Aangedreven door wind en water, voel je de molen trillen, kloppen en bonken. Ga tijdens de Nationale Molendag naar een molen en ervaar hoe hij bijvoorbeeld graan tot meel maalt of water uit de polder pompt.

Alle deelnemende molens staan op molens.nl. De Nationale Molendag wordt georganiseerd door de Hollandse Molen. Het Fonds ondersteunt deze erfgoedmanifestatie in de subsidieregeling Talent en Festivals.

Pin It
Bekeken: 3741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/