Dinsdag hield de gemeente Heerhugowaard een succesvolle veiling voor het Collectief Asbest Saneren. GP Groot Sloopwerken en Saneringen uit Heiloo trok de klus naar zich toe. Ruim 100 huishoudens ontvangen voor 14 juni een vrijblijvend aanbod voor de complete vervanging van hun (schuur)dak met asbest. Het collectief wordt begeleid door de gemeente en projectbegeleider iChoosr.

De gemeente Heerhugowaard wil graag asbest uit de samenleving weren en schreef begin mei 400 huishoudens aan die waarschijnlijk een (schuur)dak met dit materiaal hebben. Gevraagd werd om te controleren dit het geval was. Aansluitend konden zij meer informatie opvragen over eigenhandig saneren en over het collectief.

Tot nu toe hebben al 128 huishoudens gehoor gegeven. Ruim 100 daarvan kiezen voor de collectieve inkoop vanwege het gemak, gebrek aan risico en de scherpe prijs. Aanmelden blijft voorlopig mogelijk via heerhugowaard.nl/asbestvrij.


GP Groot is een bekend bedrijf in de regio. Met afvalinzameling en -verwerking, brandstofvoorziening, rioolreiniging, infra, sloopwerken en saneringen is het bedrijfslogo goed vertegenwoordigd in het straatbeeld.
Pin It
Bekeken: 3566x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/