Vrijdag startten in het Duitse Hagen, Dortmund en Hamm de Ruhr Games, een groot internationaal sport- en cultuurevenement voor jeugd onder 17 jaar met vele sporten, waaronder atletiek. Van Hera hadden zich zes atleten geplaatst en ze vertegenwoordigden het oranje-zwart met verve. Daarnaast was er ook nog wat tijd voor al het andere: sports challenges, street art, workshops, dansshows en live muziek.

Terug naar de sport: Koen Hoedjes won eenvoudig met de 4kg kogel dankzij zijn tweede prestatie ooit: 15,46m. Alleen trainingsmaatje Sebastiaan Bonte, uitkomend voor AV Lycurgus - Krommenie, kwam in de buurt met 14,92m. Koen won ook de series 100m in een persoonlijk record (pr) van 11,21s. Helaas bleef hij in de finale net even achter (11,48s) en werd vierde, achter drie landgenoten. Romello Christiaan werd dankzij een pr van 11,74s derde in zijn serie, maar ook zijn finale ging iets minder: zevende in 11,89s.

Gwen Feenstra finishte netjes als vierde op de 800m in 2:20,36 min, haar tweede resultaat ooit. Bij de jongens werden Lars Philipsen en Jeff Tesselaar zesde en achtste op hun 800m in respectievelijk 2:05,32 en 2:06,95 min; twee dikke pr's. Jeff was de snelste uit geboortejaar 2003. Rosa Kuin nam deel aan het kogelstoten, maar bleek duidelijk nog steeds niet hersteld van haar rugklachten. Ze moest genoegen met een worp van 10,67m en een elfde plek.

De vier Hera-jongens liepen ook nog een 4x100m estafette, voor het eerst dit jaar met zware tegenstand. Zeker gezien het feit dat dit niet de optimale formatie was, kwamen ze tot een prima 46,89s, goed voor een vierde plek.
Pin It
Bekeken: 3675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/