De kermis in Oudkarspel vindt plaats op vrijdag 23 juni tot en met maandag 26 juni, dus het is ook vier dagen feest in 't Karrewiel. De kermis begint dit jaar een week eerder in verband met het Indian Summer Festival.

Vrijdag 23 juni komt feest-DJ Maarten draaien. Hij is razend populair op de kermissen, want overal waar hij komt maakt hij er een feest van. Zaterdag komen er twee zangers naar het café, namelijk de alom bekende Dries Roelvink en Jos Roozendaal.

Zondagmiddag om 14.00 uur strijden er teams om de befaamde karrewiel trofee tijdens een spectaculaire vijfkamp. Daarna volgt een optreden van zanger Robbert van der Steenhoven. De kermis wordt op maandag 26 Juni afgesloten met een optreden van Paul Vlaar.

't Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel. Meer informatie over het kermisprogramma is te vinden cafekarrewiel.nl
Pin It
Bekeken: 3929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/