Door een wijziging van de Wet op de huurtoeslag hebben huurders van recreatieverblijven sinds 1 juli 2016 geen recht meer op huurtoeslag. In Langedijk zijn huishoudens als een van de eersten aangeschreven door de Belastingdienst.

Bij huurders van een recreatieverblijf heeft dit tot gevolg dat hun huurtoeslag is stopgezet. Huurders die voor hun recreatieverblijf huurtoeslag van de Belastingdienst ontvingen, kunnen, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking komen voor bijzondere bijstand voor woonkostentoeslag. Deze bijzondere bijstand geldt alleen voor huurders die tot 1 mei 2017 huurtoeslag ontvingen en door de wetswijziging niet meer. Deze mensen kunnen bij Halte Werk, via de website www.haltewerk.nl/bijzonderebijstand, een aanvraag voor woonkostentoeslag indienen.

Voor toekomstige huurders is huurtoeslag voor een recreatieverblijf niet mogelijk. Permanente bewoning van een recreatieverblijf is in gemeente Langedijk niet toegestaan.(foto: De Oude Boomgaard Oudkarspel)
Pin It
Bekeken: 3280x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/