Het wordt een bomvol weekendje in Langedijk. Op vrijdag 25 augustus wordt het weekend ingeluid met Lichtjesavond in Broek op Langedijk, en dan de dag erna wordt voortgezet met een andere oude traditie: de Beddenrace in Noord-Scharwoude. Het deelnemersveld zit compleet vol, dus het wordt weer één groot feest voor zowel de beddenracers op het parcours als de toeschouwers langs de kant.

De Beddenrace duurt voor de volwassenen 2,5 uur en begint om 19:00 uur. Jeugd van 13 tot en met 17 jaar loopt 1 uur, maar als ze willen mogen ze proberen de 2,5 uur vol te maken.

Tijdens en na de Beddenrace is er natuurlijk ook nog genoeg te doen, zoals het Beddenracebal bij de Roode Leeuw. Inde zaal zullen optreden LVCK, ZNR, Jari Schilder en Sebastiano. In het Biercafé staat Sweet Le Freak achter de decks. Het feest duurt van 22:00 tot 3:30 uur en toegang kost 10 euro.
Pin It
Bekeken: 3601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/