De brand die zondagnacht woedde in het pand van Dionisys Sound Systems roept behoorlijk wat vragen op in de Langedijker raad. In het pand is namelijk ook Vuurwerk Noord-Holland gevestigd, wat van dezelfde eigenaar is.

Omwonenden hoorden knallen voorafgaand aan de brand, maar op het moment van de brand bleek er geen vuurwerk aanwezig te zijn. De eigenaar heeft wel recent een omgevingsvergunning ontvangen voor de bouw van een vuurwerkbunker.

GroenLinks wilde weten wat de precieze oorzaak is van de brand en of de omgevingsvergunning niet heroverwogen moet worden, mede omdat er een woonwijk in de nabijheid is.

De ChristenUnie was benieuwd of het bedrijf nog meer panden heeft en of hiervoor de vergunningen in orde zijn. Ook willen zij graag dat overige bedrijven die vuurwerk opgeslagen hebben in de omgeving in kaart gebracht worden.

Het pand van Dionisys Sound Systems aan de Oostelijke Randweg 10 is bij de brand volledig verloren gegaan.
Pin It
Bekeken: 3647x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/