270 populieren van zo'n 60 a 70 jaar oud op het weggedeelte tussen de Intratuin en de Reuzenpandasingel zullen binnenkort gekapt worden. De bomen zijn oud en vormen een gevaar voor voorbijgangers vanwege de takken die eraf kunnen waaien, zo meldt het NHD.

In het laatste kwartaal van 2018 worden er wel iepen teruggeplaatst. Het zal gaan om zeven soorten om te voorkomen dat als er iepenziekte uitbreekt niet alles in één keer gekapt moet worden. Tijdelijk worden er elzen geplant op de dijkjes evenwijdig aan de Middenweg om de vleermuizenroute te behouden.

In de krant is te lezen dat er medio 2018  ook nog een nieuw wegdek komt, want het oude wegdek is gescheurd. Het wegdek komt 25 cm lager te liggen dan nu en dat betekent dat bruggen naar woningen ook verlaagd moeten worden. De hele operatie gaat 5,7 miljoen kosten; dit is mede omdat de wortels van de oude bomen ontward moeten worden met de kabels en de leidingen. (foto: gekapte boom met iepenziekte)
Pin It
Bekeken: 4694x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/