Ondanks alle inspanningen van de gemeenteraad tot dusver lijkt de jeugd uit Heerhugowaard slechts mondjesmaat tot vloggen over te gaan. Jongeren hebben wel van het Vlogfestival gehoord en vinden het een zeer goed initiatief.

Op de vlogfestival.nl zijn tot dusver slechts enkele aanmeldingen binnen gekomen. "Wie slim is maakt juist nu een leuke vlog, de kans dat jouw idee wint is erg groot doordat er nog niet veel concurrentie is", aldus de gemeenteraad. Op een aantal scholen heeft de raad een lesprogramma ontwikkeld, waarbij het Vlogfestival in de klas onder de aandacht wordt gebracht.

De uiteindelijke winnaar van het Vlogfestival komt de eervolle titel van jongerenburgemeester toe. Niet alleen ontvangt de winnaar een symbolische 1500 euro die wordt besteed aan het daadwerkelijk uitvoeren van het idee, ook krijgt hij/zij 250 euro aan prijzengeld. Daarnaast krijgt de winnaar verschillende taken om met de burgemeester te gaan uitvoeren.
Pin It
Bekeken: 3009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/