Heerhugowaard waardeert haar mantelzorgers en de gemeente onderstreept deze waardering net als vorig jaar met een Mantelzorgcompliment: een extraatje van 200 euro.

Zorgafnemer kunnen hun mantelzorger(s) aanmelden tussen 1 november en 31 december. Het compliment is alleen aan te vragen voor 2017. Wie meerdere verzorgers aandraagt, dient de 200 euro zelf eerlijk te verdelen. Wie al vorig jaar een dergelijk compliment heeft geregeld, krijgt vanzelf bericht van de gemeente.

De zorgvrager moet woonachtig zijn in Heerhugowaard en thuis of in een begeleid wonen- of aanleunwoning wonen. Tevens moet hij of zij van de mantelzorger minimaal zes aaneengesloten maanden en minimaal acht uur per week zorg hebben gekregen.

Over verdere voorwaarden, aanmelding en informatie over benodigde bewijsstukken om misbruik te voorkomen, is informatie te vinden op heerhugowaard.nl.

 
Pin It
Bekeken: 2661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/