De Schaapskooi van Bergen staat zondag 10 december in het teken van de uil.
Tijdens de uilenmiddag is er een lezing en een tentoonstelling. De tentoonstelling is geopend vanaf 12:00 uur en tussen 14.00 en 15:00 uur verzorgt uilen-kenner Arend de Jong een boeiende lezing om je van alles te leren over deze bijzondere vogel. Na afloop kun je tot 16:00 uur uilenballen uitpluizen, om te ontdekken wat ze zoal eten.

Woensdagavond 13 december volgt om 19:00 uur een uilenexcursie
vanaf Duinvermaak. Hiervoor kun je je zondagmiddag voor aanmelden.

De kosten per activiteit zijn 2,50 euro. Het adres van de Schaapskooi is Zeeweg 2 te Bergen. Meer informatie op schaapskooi-bergen.nl.
Pin It
Bekeken: 2038x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/