Op dinsdag 12 december zal de gemeenteraad formeel beslissen of er 44 woningen komen op de locatie Mavo-veld in Noord-Scharwoude. Tijdens de forumvergadering waren er geen bezwaren.

De Bouwcombinatie Langedijk, bestaande uit De Geus Bouw uit Broek op Langedijk en Bouwburo H. Tauber BV uit Oudorp, gaan de klus klaren. Er worden 28 appartementen en 16 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Het pand komt langs de Oostelijke Randweg, het Mavo-veld ligt tussen de Dr. Wilminkstraat, de handbalvelden, Sporthal Geestmerambacht en verzorgingshuis Buiten Zorg.

Een omwonende nodigde de raadsleden uit om eens te komen kijken op de locatie en sprak de hoop uit dat de bomen die verdwijnen ook weer terugkomen. Wethouder Jan Piet Beers stelde haar gerust door te zeggen dat er genoeg mogelijkheden zullen zijn voor voldoende groen.
Pin It
Bekeken: 3251x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/