Mensen die dit jaar een LangedijkerPas ontvingen, krijgen vanaf 1 januari een digitale pas met een nieuwe naam: de MeedoenPas. Wie de pas dit jaar ontving, ontvangt automatisch informatie over de nieuwe pas voor 2018.

Tickets bestaan straks niet meer; het tegoed staat dan digitaal op de pas. Afrekenen kan net als met een normale pinpas door de bijgeleverde pincode in te typen. Hoeveel tegoed wordt verstrekt hangt af van de (gezins)situatie. De regels voor de hoogte van het tegoed zijn per 2018 veranderd.

Op verschillende manieren is te zien hoeveel tegoed op de MeedoenPas staat. Hierover wordt uitleg gegeven bij versturing. Wie problemen heeft met de pas kan terecht bij de immer hulpvaardige Formulierenbrigade van Halte Werk.

Wie een laag inkomen maar nog geen LangedijkerPas / MeedoenPas kan deze aanvragen via haltewerk.nl/kortingspassen of op het Stadskantoor Alkmaar aan het Mallegatsplein, op werkdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. Bellen naar Halte Werk kan ook via 14 072 (kies ‘Alkmaar’). Halte Werk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Pin It
Bekeken: 3522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/