Vrijdagochtend om 6.15 uur stonden de eerste klanten al in de rij voor de feestelijke opening van de nieuwe Aldi-vestiging in NoordScharwoude. De hele parkeerplaats stond tot aan de straat vol met honderden mensen.

Burgemeester Jan Hoekema is zeer verheugd met het nieuwe filiaal als mooie aanwinst voor het dorp. Samen met filiaalleider Don van der Linde opende hij officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen.

“Het was een fantastische opening! Zoveel mensen vanochtend in de rij en het bleef ook maar binnenstromen. Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het uiteindelijk voor”, aldus de trotse filiaalleider Don van der Linde.

De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen in de smaak. De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden.
Pin It
Bekeken: 5033x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/