De Rooms-katholieke parochie van de heilige Dionysius in Heerhugowaard viert haar 150-jarig bestaan van oktober tot en met juli 2018. In dit kader wordt onder andere op zondag 14 januari een feestelijke heilige mis gevierd. De mis wordt opgeluisterd door het gemengd koor uit De Noord en Waarland. Iedereen is welkom.

Het optreden begint om 10:00 uur. Na de viering is er in het parochiecentrum nog een gezellig samenzijn. Het adres is Middenweg 248, Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 2477x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/