Onder de naam 'Groene Route' houden eigenaren van prachtige tuinen, creatieve groenontwerpers en kwekers in de provincie ook dit seizoen weer eens per maand Open Huis. Zo kunnen mensen met groene vingers inspiratie opdoen en motivatie om meer milieu- en diervriendelijk tuinieren en een grotere diversiteit in tuin en natuur te creëren.

Deelnemers aan de Groene Route geven graag advies voor de eigen tuin en komen daarvoor met verfrissende voorbeelden en adviezen over de inrichting en gebruik van planten, bloemen en groenten. Maar je kunt ook gewoon langskomen om te genieten van al het moois.

Op zaterdag 21 en zondag 22 april staat de Groene Route in het teken van  lentegroen en biologische bloembollen. In de wijde regio van Alkmaar nemen op zaterdag deel:
- Kwekerij De Tuinstek (Tuitjenhorn)
- Versicolor Tuinen en Ontwerp (Lutjewinkel)
- Kwekerij Margriet (Sint Pancras)
- Kwekerij Nico Zonneveld (Heerhugowaard)
- Tuinontwerp De Winter & De Morgen (Obdam)
- Huiberts Biologische Bloembollen (Sint Maartensbrug)
- Vierseizoenentuin (Zuid-Scharwoude)

Op zondag zijn open:
- Kwekerij De Tuinstek
- Versicolor Tuinen en Ontwerp
- Hortus Alkmaar
- ZinTUIgeN (Heerhugowaard)
- Tuin Van den Berg ('t Veld)
- Huiberts Biologische Bloembollen
- Vierseizoenentuin

Groepen kunnen ook een afspraak maken buiten de dagen met Open Huis bij deze en ook andere deelnemers aan de Groene Route. Meer informatie over adressen en openingstijden is te vinden op degroeneroute.nl.
Pin It
Bekeken: 3201x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/