Om de klachten van bewoners in het appartementengebouw bij het Broekerplein over de bevoorradingsroute van winkelcentrum Broekerveiling wat weg te nemen wil gemeente Langedijk een paar maatregelen nemen, meldt het NHD. Vooral bewoners van de oostzijde klagen over lawaai, trillingen en fijnstof.

Het Langedijker college wil nu extra borden op de Voorburggracht plaatsen ten bate van de bevoorradingsroute en bewegwijzering voor bussen naar het museum Broekerveiling. En op de stoep naast het appartementengebouw komen plantenbakken. Op de laad- en losplek voor vrachtwagens bij het winkelcentrum worden borden neergezet met 'motoren uit' erop, aangezien sommige vrachtwagens de motor laten draaien als ze staan te wachten. Ze staan dan soms pal onder de balkons van het appartementencomplex.

De maatregelen gaan de gemeente ongeveer 5.000 euro kosten. Na drie maanden wordt bekeken of het gewerkt heeft.
Pin It
Bekeken: 2560x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/