Zaterdag was de eerste dag van de Kruizer Winterfair 2018 in Heerhugowaard. Op tien plekken in dorpskern 't Kruis waren verschillende dingen te doen met betrekking tot Kerstmis. Zo werden bijvoorbeeld bij Buurvrouw en Buurvrouw op de Rustenburgerweg kerststukjes verkocht, op de Beukenlaan kerstbomen verkocht en bij buurtcentrum De Deel aan de Jan Glijnisweg was chocolademelk met appeltaart te nuttigen.

De eerste dag van het weekend kwam het bezoek wat moeilijk  op gang. Het slechte weer en de harde wind speelden waarschijnlijk een rol. "In de middag werd het beter met wat meer mensen die kwamen kijken", vertelt Cecilia Heijnen, één van de standhouders bij Buurvrouw & Buurvrouw. "Het was vanochtend natuurlijk ook gezellig, maar met meer mensen is het toch leuker."

Zondag is de tweede dag van de Kruizer Winterfair in de Waardse dorpskern. De winterfair, in het teken van Kerst, is zondag nog te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur. Verdeeld over 't Kruis zijn verschillende locaties die meedoen te bezoeken.
Pin It
Bekeken: 2406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/