De 52-jarige R.S. uit Heerhugowaard is vanwege ontucht van zijn twee (toen) minderjarige dochters veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk, en een contactverbod van drie jaar. Dit meldt het NHD. Bovendien moet hij zijn dochters, nu 20 en 14 jaar oud, bij elkaar ruim 10.300 euro aan schadevergoeding betalen, en zich laten behandelen.

De straf valt aanzienlijk lager uit dan geëist. Die eis was 45 maanden cel, waarvan 15 voorwaardelijk, met daarbij bijna 23.000 euro schadevergoeding, behandeling plus een contact- en locatieverbod voor vijf jaar. De Alkmaarse rechtbank vond echter dat er voor een aantal aantijgingen onvoldoende bewijs was.

R.S. zou zijn oudste dochter tussen haar 13e en 15e seksueel misbruikt hebben, thuis in Heerhugowaard en op een schip naar Finland. Op dat schip zou hij haar hebben ontmaagd. De rechtbank achtte dat laatste onvoldoende bewezen. Verder zou R.S. incest hebben gepleegd bij zijn jongste dochter vanaf haar 10e jaar, maar het bewijs was voor de rechtbank onvoldoende wat betreft de jaren voor haar 12e.

Vorig jaar vond de moeder van meiden een aantekeningenboekje van haar jongste dochter met daarin een beschrijving van gebeurtenissen. R.S. werd aangehouden en zit sindsdien vast in voorarrest. De Heerhugowaarder bekende deels, maar hij zegt hooguit tijdens drie verlofperiodes in 2013 en 2018 over de schreef te zijn gegaan. Dat was naar eigen zeggen omdat de relatie met zijn vrouw was verslechterd. S. hield vol nooit orale seks met zijn dochters te hebben gehad.
Pin It
Bekeken: 3895x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/