De politie heeft meer dan 40 tips gekregen na de aandacht van het programma Opsporing Verzocht voor een mislukte gewapende overval op Burger City in Heerhugowaard. Op de beelden van beveiligingscamera's die dinsdagavond werden uitgezonden, zijn twee jongemannen te zien die op 13 mei rond middernacht met een mes en een hamer de hamburgerzaak binnenstormden. "We hebben er nog steeds vertrouwen in dat de politie deze zaak oplost", zegt de eigenaar tegen mediapartner NH Nieuws.

De politie deelde eerder al camerabeelden van de mislukte overval. De twee (jonge) daders zijn nog steeds voortvluchtig. Gewapend met een mes en een hamer probeerden ze de snackbar te overvallen. Het gebeurde rond 00:20 uur. De gemaskerde mannen, helemaal in het zwart gekleed, lopen langs de ingang van de ondergrondse garage richting de hamburgerzaak. Ze lopen in het begin rustig, kijken om zich heen en komen uiteindelijk rennend met een witte tas de snackbar in.

Dan loopt de ene man in de richting van de medewerker en slaat een paar keer met de hamer op de toonbank. De snackbareigenaar beweegt in de richting van de overvallers, waarna ze halsoverkop de zaak uitvluchten. Onderweg naar buiten laat de man met het mes zijn wapen vallen.
Pin It
Bekeken: 1271x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/