Dinsdagavond hebben brandweer en politie een flatgebouw aan het Stationsplein ontruimd na meldingen van een 'vreemde en penetrante lucht die op de longen sloeg'. De brandweer is binnen getreden bij een appartement op de derde verdieping waar een gezin zou wonen.

De bewoners van zo'n 50 woningen zijn in eerste instantie door de hulpdiensten ondergebracht in een pizzeria aan de overkant van het Stationsplein. Later vonden ze een plek in bedrijvenverzamelgebouw Forum II. De hulpdiensten zijn in grote getale aanwezig. Eén van de agenten laat weten dat de lucht doet denken aan 'goedkoop lachgas'.

[UPDATE] Rond 23:15, zo'n vier uur later, mochten alle bewoners weer naar huis. De veiligheidsregio heeft laten weten dat de bron van de geur is gevonden. De politie laat weten dat er verder onderzoek wordt gedaan.

 
Pin It
Bekeken: 4619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/