De afgelopen tijd is er achter de schermen gewerkt aan de uitwerking van de spooronderdoorgang op de Zuidtangent in Heerhugowaard. Zo maakt gemeente Dijk en Waard bekend. Om inwoners te informeren, organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst op 23 maart in hotel Heer Hugo.

Gemeente Dijk en Waard en ProRail hebben onderzoek gedaan naar de aanleg van de spooronderdoorgang. De plannen zijn nu grotendeels klaar en omvatten niet alleen de onderdoorgang, maar ook de herinrichting van de Zuidtangent, van de N242 tot aan het Parelhof.

Tijdens de inloopbijeenkomst voor inwoners wordt informatie gegeven over de planning en hoe de spooronderdoorgang eruit komt te zien.

Naast de bijeenkomst in maart, zullen twee avonden georganiseerd worden in april. Deze avonden staan in het teken van de aanvraag van een omgevingsvergunning en het spreken met omwonenden, gebruikers en ondernemers over bereikbaarheid.

Geïnteresseerden zijn welkom bij de eerste bijeenkomst op woensdag 23 maart tussen 19:30 en 21:00 uur in hotel Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Aanmelden voor de avond is niet nodig. Meer informatie over deze avond staat op de projectwebsite dijkenwaard.nl/stationsgebied.
Pin It
Bekeken: 6569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/