Er zijn zeker tien aangiftes gedaan tegen twee frauderende Alkmaarders van 22 en 20 jaar oud. Dat bleek uit de woorden van de officier van justitie tijdens een eerste rechtbankzitting. Zo meldt het NHD. Aangiftes tegen de twee komen uit een groot gedeelte van Noord-Holland, namelijk uit onder meer Alkmaar, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, IJmuiden en Schoorl. Justitie gaat ervan uit dat er meer gedupeerden zijn.

De verdenking is duidelijk; de twee worden ervan verdacht dat zij in heel Noord-Holland forse geldbedragen hebben buitgemaakt door met bankpasjes van slachtoffers geld te hebben gepind. De Alkmaarse twintigers zouden zich voorgedaan hebben als bankmedewerkers en vroegen bankpassen en pincodes op. Later bleken grote geldbedragen van rekeningen te zijn afgeschreven.
Pin It
Bekeken: 2775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/