Een kindermiddag wordt zondag 3 april vanaf 14:00 uur gehouden in het Waardse jongerencentrum Kompleks. Stichting De Vrolijkheid organiseert de middag 'Pongi Kitoko' met live muziek en workshops.

Pongi Kitoko betekent ’mooie dromen’ in het Lingala, een taal gesproken in Congo. Het idee voor de middag kwam van Niels de Groot en Lex Pantelic. Samen hebben ze liedjes opgenomen. Lex Pantelic speelt samen met muzikanten uit azc’s een aantal liedjes. Naast het concert staat er een programma klaar: van workshops voor kinderen tot een filmvertoning voor de ouders en grootouders. Daarnaast biedt Samba Salad een muziektheaterspel aan waarin kinderen kennis maken met uitheemse instrumenten en samen een muzikaal hoorspel spelen.

Het concert wordt georganiseerd door De Vrolijkheid. Dit is een netwerk van professionele kunstenaars en regelaars die kunstprojecten op het azc realiseren. De middag in Kompleks duurt van 14:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 1791x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/