Op het internationale Oudkarspelse paardenevenement 'North-Holland Horse Trials' is dit weekend iets nieuws geïntroduceerd: een beddencross. Nu hoeft niemand aan een Langedijker uit te leggen wat een beddenrace is, maar de variant bedden-cross is gloednieuw. De wedstrijd bij Manage Beukers ging zondagmiddag niet over straten, maar dwars door een 'weiland', over een heuvel en tussen de hindernissen door. En dat was voor de deelnemers best een uitdaging.

"Die heuvel, die heuvel heeft ons genekt", laat één van de deelnemers weten. Een ander vertelt met een ondeugende glimlach: "Tsja, de conditie van mijn partner hè... Tien koppels streden om de eer en gingen afwisselend rennend en liggend door het weiland, over heuvels en via bruggen naar de eindstreep. Uiteindelijk kon er maar één koppel het snelste zijn, en dat bleken Kevin Kater uit Noord-Scharwoude en de Waardse Rik Kamphuis. "Ik ben een beetje brak, maar het voelt als een overwinning", zo vertelt het duo aan Dijk en Waard Centraal. "Het was zwaar, maar wel lekker toch?"

"We hebben het hele weekend een internationale paardenwedstrijd gehad en vonden dit een leuke manier om publiek uit de regio te trekken", vertelt Micha Baron, organisator van North-Holland Horse Trials. "Het is superleuk om mee te doen en  nog gezellig ook."
Pin It
Bekeken: 2053x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/