De tent voor Popweekend Dijk & Waard staat inmiddels op ijsbaan 't Kruis. Organisatoren Ad Molenaar en Dennis Luken en hun team hebben nog heel wat te doen, maar hebben dan ook nog een paar dagen.

Van Bizzey tot Mart Hoogkamer en van Gerard Joling tot de coverband Queen Must Go On. Na twee jaar mag het weer: Popweekend Dijk & Waard. Op 13 en 14 mei gaat het gebeuren. De voorbereidingen zijn in volle gang. "We zijn nu bezig om het podium neer te zetten en later vandaag komt het geluid en licht", vertelt Ad Molenaar aan Dijk en Waard Centraal. "Er moet nog veel gedaan worden, maar het is gelukkig nog geen vrijdag. We liggen op schema."

Vrijdag is het op de Waardse ijsbaan een en al meezingen met optredens van Gerard Joling, John West, Mart Hoogkamer, Donnie, coverband Queen Must Go On en de Crossband. Met special effects, confetti en vuurwerk pakt BARCODE zaterdagavond uit. Onder andere Bizzey, Frenna en Dyna zullen het podium betreden. Tickets voor het Popweekend kosten 29,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van het festival.
Pin It
Bekeken: 3652x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/