Omwonenden en betrokkenen van sportpark De Kabel worden uitgenodigd voor een ontwerpfestival. Voetbalvereniging SVW '27 en handbalvereniging Tornado hebben samen met de gemeente besloten om De Kabel te herontwikkelen. Tijdens de bijeenkomst kan iedereen ideeën aangedragen voor de inrichting van het gebied.

Er zijn grote plannen voor het sportpark. Door een andere indeling van het sportpark kunnen de verenigingen met minder ruimte toe en zullen in totaal vijftig tot honderd woningen op het terrein worden gebouwd. De opbrengst van de woningbouw zal worden gebruikt om de nieuwe faciliteiten voor de sportverenigingen mogelijk te maken. Daarnaast wordt De Kabel een open sportpark. Het terrein gaat niet meer dicht en blijft open. In de zomer van 2021 is er al een proef gedaan en die heeft niet tot klachten geleid.

Volgens wethouder Does biedt het omvormen van De Kabel veel nieuwe mogelijkheden. "Inwoners kunnen hier straks heerlijk vertoeven en tegelijk zorgen we voor nieuwe woningen waar zo ongelofelijk veel behoefte aan is."

Het ontwerpfestival wordt woensdag 6 juli van 19:00 tot 21:00 uur gehouden in de kantine van SVW’27 aan de Parklaan in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 1787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/