Zaterdagnacht is een dronken man in een sloot beland langs de Westelijke Randweg in Noord-Scharwoude. Hij was kort na middernacht lopend onderweg van een feestje naar huis. De man liep op het fietspad en belandde op enig moment in de sloot.

Dat werd opgemerkt door buurtbewoners, die er meteen op af gingen. Een omwonende ging de sloot in om de oudere man te helpen weer op de kant te komen. Dat lukte aan de kant van de Korenmolen, waar de slootkant minder steil is dan aan de kant van de Westelijke Randweg.

Voor de zekerheid was de brandweer al gebeld. De vrijwilligers van de brandweerpost in Noord-Scharwoude kwamen met hun waadpakken, maar de manschappen hoefden niet meer in actie te komen. De dronken man is met zijn natte pak ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte hij bij de buiteling in het water en de reddingsactie niet gewond.
Pin It
Bekeken: 1952x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/