Het is opletten geblazen voor de lifeguards van de reddingsbrigades aan de kust. Naaste de normale risico's waar ze op letten, zoals zwemmers die in een mui kunnen belanden, zijn er de hitte, hoog water, windkracht 4 uit het oosten en topdrukte vanwege de vakantie. Strandgangers worden dan ook opgeroepen om alert te zijn.

Dat hitte risico's oplevert spreekt voor zich: strandgangers kunnen oververhit raken of zo rood worden als een kreeft. De zee biedt verkoeling, maar met de aflandige wind is het wel oppassen geblazen met je luchtbedje of opblaaskrokodil. Windkracht 4 kan er voor zorgen dat je na een paar minuten honderden meters van de kust af dobbert. En in de kluwen van mensen op het strand raken met name kinderen nog wel eens hun ligplek kwijt.

De reddingsbrigades hebben zich voorbereid, maar het is vooral aan de strandgangers zelf. Zij worden dan ook opgeroepen om alert te blijven en om adviezen en rode of gele vlaggen te respecteren.
Pin It
Bekeken: 3445x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/