Donderdagochtend heeft bij een huis in de Sluis in Heerhugowaard een explosie plaatsgevonden. Daarbij is de voordeur van de woning beschadigd geraakt en is een raam gesneuveld. Niemand raakte gewond. De explosie vond rond 04:30 plaats.

Een buurtbewoner die de schade opneemt, vertelt: "Mijn vrouw zat vannacht rechtop in bed toen het explosief afging, ze was geschrokken. De hele buurt wil wel weten wat er aan de hand is. Het is vervelend voor de mensen die erboven of ernaast wonen. Het was echt een hele harde klap." In het huis woont een stel met een jong kind, en daarboven wonen andere mensen. De bewoners waren niet thuis, maar hun hond wel. Die is niet gewond geraakt, zo meldt mediapartner NH Nieuws.

In het afgelopen jaar is de auto van het gezin al eens vernield. Een tweede keer is hun auto in brand gestoken, vermoedelijk met vuurwerk. Dat was aan het Burgplantsoen, op een steenworp afstand van woning aan de Sluis. Daarvoor zijn toen geen arresties verricht, aldus de politie. Waarom dit gezin voor de derde keer doelwit is, is nog onderdeel van het politieonderzoek.

De politie denkt dat het om een geplaatst explosief gaat, onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen en eventuele camerabeelden. Er zijn mensen van het Team Explosieven Verkenning en de Forensische Opsporing ter plaatse om onderzoek te doen.
Pin It
Bekeken: 4690x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/